MISSA INTE: ONLINE AEDP-SALONG MED SUE ANNE PILIERO 14 maj, 17-19! ”Working with Pathogenic Affects Through Fierce Love”

Fierce Love is a relationally bold therapeutic
stance that assiduously champions the patient’s Core Authentic Self,
breaks through entrenched defenses and transforms pathogenic selfstates, with a loving and finely targeted psychobiological attunement
that reclaims the Core Self and restores its birthright of love.

SueAnne är känd I AEDP sammanhang för sin varma, närvarande och engagerande stil. Hon har en förmåga att förmedla kunskap inom det mest komplexa och svåra på ett naturligt sätt och med en alldeles speciell tydlighet som gör det svåra lätt att ta till sig. Hennes kliniska expempel visar på ett berörande och övertygande sätt hur även de mest traumatiserade patienter kan transformeras och läka.

Datum: 14 maj 17-19 på Zoom (Salongen öppen från 16:30 och samtal fortsätter på svenska efter presentationen till 19:30 för den som vill). Kostnad: 400:- + moms.

Du får en Zoomlänk till din mail när du betalat. Anmälan till Annika Medbo annika@medbo.se. Skriv fakturauppgifter i anmälan om du inte deltagit tidigare. Arrangörer är Annika Medbo och Malin Endredi i svenska AEDP-nätverket. VÄLKOMMEN!

%d bloggare gillar detta: