INTERCONTINENTAL IMMERSION COURSE ONLINE MED DIANA FOSHA 6-10 juni 2021!

Co-hosts: Sverige och Israel

Du som inte ännu gått någon AEDP-kurs – HÄR ÄR DIN BÄSTA CHANS!

ANMÄL DIG NU! Immersion-kursen är ett måste för att lära sig grunderna och för att komma vidare inom AEDP-utbildningen. Grundaren av AEDP, Dr Diana Fosha håller själv fortfarande dessa kurser men det blir nu allt oftare andra duktiga fakultetsmedlemmar som leder den, p g a den enorma efterfrågan på AEDP i hela världen. Passa på att gå kursen nu för Diana! Det är en upplevelse! Dessutom är den här kursen anpassad till utom-amerikanska förhållanden och tider med Sverige och Israel som med-värdar för kursen.

Välkommen! Men skynda dig! Kurserna blir fyllda snabbt!

Här är länken för att läsa mer och anmäla sig till kursen: 

https://aedpinstitute.org/aedp-international-immersion-june-2021-online/?preview=true

%d bloggare gillar detta: