AEDP Core på svenska i Stockholm, 2020 – 2021!

Kära svenska AEDP-Community,

Vi har den äran att få annonsera den första AEDP-coretrainingen på svenska! Core Sthlm bild 1

Utbildningen är godkänd av AEDP-institutet som en del av certifieringskraven och kommer att hållas vid fem tillfällen 2020-2021. Vi är jätteglada och stolta att vara de första i Europa som får erbjuda en sån kurs!

Förutom våra presentationer kommer alla deltagare att visa film varje gång och få individuell handledning i grupp. Fördelen för svenska och norska deltagare är att du inte behöver göra undertexter och översätta dina filmer, något som annars är oerhört tidskrävande. Dessutom kommer vi att undersöka behoven av att anpassa AEDP till en skandinavisk språklig och kulturell kontext.

Vi kommer att göra vårt allra bästa för att skapa en trygg och hållande gruppatmosfär som bas för ditt lärande och utforskande.

Om du inte kommit igång att filma kan du anmäla dig till ett förseminarium där vi ger dig stöd, uppmuntran och tekniska råd.

Grundkraven för utbildningen är legitimerad psykolog eller psykoterapeut och att du har minst Immersion Course och ES1 (Essential Skills) som bakgrund. Vi uppmuntrar också dig som påbörjat ES2 att gå den här utbildningen som en fördjupning av kliniska färdigheter.

I bilagan finner du hela prospektet med beskrivning av kursen och praktisk information: CORE Sthlm 2020 – 2021

Varmt välkommen med din ansökan!

Annika Medbo och Anna Christina Sundgren
legitimerade psykoterapeuter och handledare
samt certifierade AEDP-terapeuter och handledare

%d bloggare gillar detta: